Курка по-китайськи

ДРУГІ СТРАВИ
611 Курка по-китайськи
Фото - Курка по-китайськи
інгредієнти:
  • Філе куряче 500 г
  • Рис 250 г
  • Перець болгарський
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Сіль, перець
  • Часник 1 зуб.
  • Соєвий соус
  • Петрушка

Рис відварити у підсоленій воді.

Курку порізати на шматочки і обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки. Після закінчення смаження м'ясо посолити, поперчити і додати розчавлений зубок часнику.

Дрібно нарізати цибулю, очищений перець нарізати брусками, помідори кубиками.

У великій глибокій сковороді злегка обсмажити в олії цибулю і перець, потім додати готовий рис, помідори і курку.

Посолити, поперчити, додати соєвий соус, петрушку, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хвилин.

Рецепты первых вторых блюд и закусок турецкой кухни. Кулинарные рецепты первые блюда.

Готовим со вкусом - рецепт приготовления салата мимоза.

recepti.biz.ua салат змея фото рецепт

Майонез щедро провансаль organicПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза

Рецепт пасхи из сметаны. Рецепты на пасху.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter