Курка по-китайськи
- Філе куряче 500 г
- Рис 250 г
- Перець болгарський
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Сіль, перець
- Часник 1 зуб.
- Соєвий соус
- Петрушка
Рис відварити у підсоленій воді.
Курку порізати на шматочки і обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки. Після закінчення смаження м'ясо посолити, поперчити і додати розчавлений зубок часнику.
Дрібно нарізати цибулю, очищений перець нарізати брусками, помідори кубиками.
У великій глибокій сковороді злегка обсмажити в олії цибулю і перець, потім додати готовий рис, помідори і курку.
Посолити, поперчити, додати соєвий соус, петрушку, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хвилин.
Рецепты первых вторых блюд и закусок турецкой кухни. Кулинарные рецепты первые блюда.
Готовим со вкусом - рецепт приготовления салата мимоза.
recepti.biz.ua салат змея фото рецепт
Майонез щедро провансаль organicПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Рецепт пасхи из сметаны. Рецепты на пасху.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter