Курка по-італійськи
- Грудка куряча 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Базилік
- Орегано (сушений)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Курячі грудки нарізати кубиками, посолити, поперчити, обсмажити із червоною цибулею, нарізаною півкільцями, до золотистого кольору.
Додати перець, нарізаний соломкою.
Злегка присипати орегано і смажити ще близько 10 хвилин.
Додати помідори, нарізані соломкою.
Влити кисло-солодкий соус, злегка розведений водою.
Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 15 хвилин.
Перед закінченням приготування посипати дрібно нарізаним базиліком, подавати із рисом або макаронами, прикрасивши гілочкою базиліка.
Как приготовить летний салат - рецепт салата з язиком. Простые рецепты.
Салат белочка рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты праздничных новогодних салатов www.recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua Домашняя кухня - кулинария, кулинарные рецепты с фотографиями блюд
www.recepti.biz.ua рецепт торта медовика
Польская кухня рецепты с фото пошаговоИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter