Курка по-іспанськи
- Гомілка куряча 4 шт.
- Стегно куряче 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна
- Рис 250 г
- Петрушка свіжа
- Цибуля зелена 5 шт.
- Чебрець сушений 1 ч.л.
- Помідор (дрібний) 350 г
- Часник 3 зуб.
- Бульйон курячий 800 мл
- Перець мелений (суміш перців)
- Сіль
Гомілки і стегенця помити, обсушити, натерти сіллю і перцем (сумішшю перців).
Обсмажити на олії до рум'яної скоринки.
Цибулю дрібно порубати, зелену цибулю і петрушку порізати.
Змішати рис із петрушкою, чебрецем, цибулею, часником.
Вогнетривку форму змастити олією, викласти в неї рис. Рівномірно розподілити помідори (цілком).
Зверху викласти обсмажені шматочки курки і залити бульйоном. При необхідності приправити сіллю.
Поставити в духовку на 1 годину (температура 200 градусів).
Рис повинен увібрати бульйон, до цього часу перемішувати рис не потрібно.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты выпечки на рождество. Простые рецепты.
Рецепты вкусных салатов без майонезаКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaБаза рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter