Курка по-іспанськи
- Олія оливкова 60 мл
- Оцет (червоний винний) 60 мл
- Орегано 2 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Часник (сухий) 0.5 ч.л.
- Перець
- Лавровий лист 3 шт.
- Родзинки світлі 0.5 скл.
- Маслини (без кісточок зелені, порізані) 0.25 скл.
- Курка (частинами) 1.3 кг
- Цукор (коричневий) 2 ст.л.
- Вино біле сухе 120 мл
Замаринувати курку. Для маринаду змішати оливкову олію, оцет, орегано, сіль, часниковий порошок, перець, лавровий лист, родзинки і маслини.
Проколоти курку виделкою в декількох місцях, щоб краще переповнилася маринадом. Помістити в маринад так, щоб він максимально її покрив. Накрити і поставити маринуватися у холодильник на ніч.
Духовку розігріти до 180 градусів. Курку викласти у форму для запікання.
Змішати вино з маринадом і вилити на курку.
Зверху присипати курку коричневим цукром.
Запікати при 180 градусах, періодично поливаючи соусом, доки курка не стане м'якою, близько 50 хвилин.
Перед подачею видалити лаврове листя.
![]()
![]()
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления мясных салатов. Салаты приготовление.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати з свинячого язика. Крабовый Салат. Рецепты.
кулинария с пошаговыми фотографиями
Салаты от даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутТорты и пирожные на заказ
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: новогодний кекс рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепт торта медовик или баня. Рецепты крема для торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter