Курка по-іспанськи
- Олія оливкова 60 мл
- Оцет (червоний винний) 60 мл
- Орегано 2 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Часник (сухий) 0.5 ч.л.
- Перець
- Лавровий лист 3 шт.
- Родзинки світлі 0.5 скл.
- Маслини (без кісточок зелені, порізані) 0.25 скл.
- Курка (частинами) 1.3 кг
- Цукор (коричневий) 2 ст.л.
- Вино біле сухе 120 мл
Замаринувати курку. Для маринаду змішати оливкову олію, оцет, орегано, сіль, часниковий порошок, перець, лавровий лист, родзинки і маслини.
Проколоти курку виделкою в декількох місцях, щоб краще переповнилася маринадом. Помістити в маринад так, щоб він максимально її покрив. Накрити і поставити маринуватися у холодильник на ніч.
Духовку розігріти до 180 градусів. Курку викласти у форму для запікання.
Змішати вино з маринадом і вилити на курку.
Зверху присипати курку коричневим цукром.
Запікати при 180 градусах, періодично поливаючи соусом, доки курка не стане м'якою, близько 50 хвилин.
Перед подачею видалити лаврове листя.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления мясных салатов. Салаты приготовление.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати з свинячого язика. Крабовый Салат. Рецепты.
кулинария с пошаговыми фотографиями
Салаты от даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутТорты и пирожные на заказ
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: новогодний кекс рецепт. Готовим со вкусом.
Рецепт торта медовик или баня. Рецепты крема для торта медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter