Курка по-іспанськи
- Куряча грудка (стегенця, гомілки) 6 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля 1 шт.
- Рис 250 г
- Петрушка (кріп) 1 ч.л.
- Чебрець (сушений) 1 ч.л.
- Цибуля зелена 1 ст.л.
- Помідор (дрібні) 350 г
- Бульйон курячий 900 мл
- Часник 3 зуб.
Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити шматочки курки сіллю і перцем. Нагріти олію на великій сковороді і обсмажити курятину на середньому вогні (5 хв). Викласти на паперові рушники і промокнути жир.
Змастити олією широку глибоку вогнетривку посудину. Змішати в мисці цибулю, рис, зелень, зелену цибулю і помідори. Розкласти на змащену посудину. Зверху викласти в один шар шматки курки.
У глечику змішати курячий бульйон із часником. Приправити. Полити бульйоном рис із куркою. Поставити в духовку на 45-60 хвилин. Не перемішувати, доки курятина не буде готова, а бульйон не вбереться. Перед подачею трохи розпушити рис виделкою.
Вкуснейшие рецепты тут - торт вышиванка рецепт. Интернет-магазин вышиванок.
Домашний йогурт Лактина: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter