Курка по-іспанськи

ДРУГІ СТРАВИ
744 Курка по-іспанськи
Фото - Курка по-іспанськи
інгредієнти:
  • Куряча грудка (стегенця, гомілки) 6 шт.
  • Олія рослинна 3 ст.л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Рис 250 г
  • Петрушка (кріп) 1 ч.л.
  • Чебрець (сушений) 1 ч.л.
  • Цибуля зелена 1 ст.л.
  • Помідор (дрібні) 350 г
  • Бульйон курячий 900 мл
  • Часник 3 зуб.

Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити шматочки курки сіллю і перцем. Нагріти олію на великій сковороді і обсмажити курятину на середньому вогні (5 хв). Викласти на паперові рушники і промокнути жир. 

Змастити олією широку глибоку вогнетривку посудину. Змішати в мисці цибулю, рис, зелень, зелену цибулю і помідори. Розкласти на змащену посудину. Зверху викласти в один шар шматки курки. 

У глечику змішати курячий бульйон із часником. Приправити. Полити бульйоном рис із куркою. Поставити в духовку на 45-60 хвилин. Не перемішувати, доки курятина не буде готова, а бульйон не вбереться. Перед подачею трохи розпушити рис виделкою.

Вкуснейшие рецепты тут - торт вышиванка рецепт. Интернет-магазин вышиванок.

Домашний йогурт Лактина: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.

ТутРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Варенье из шишек, удиви друзей - конфеты ирис в домашних условиях. Доставка домашних пирогов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter