Курка по-іранськи
897
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор (Пелата, шматочки помідорів у томатному соку) 1 бан.
- Оливки (зелені без кісточок)
- Олія оливкова
- Кмин 1 ч.л.
- Розмарин 1 ч.л.
Дрібно нарізати цибулю, обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
Додати нарізане м'ясо (курячі грудки нарізати на дрібні шматочки 1x2 см) і перемішувати м'ясо, доки не стане білим.
Додати Пелата, змішане приблизно із 50 мл води.
Додати сіль, перець (повинно бути досить багато), розмарин, шавлію, кмин (по 1 ч. л.).
Перець чилі нарізати на дрібні шматочки.
Додати дрібно нарізані оливки.
Тушкувати на помірному вогні близько 30-40 хв.
Подавати із білим рисом.
Рецепт салата из лапши и морепродуктов. Рецепт салат морепродуктов.
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой. Пирог В Мультиварке Рецепты.
приготовления блюд в микроволновке
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты с филе курицы с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі