Курка по-індійськи
- Гарам-масала 1 ч.л.
- Грудка куряча 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Йогурт манговий 200 г
- Імбир мелений 1 ст.л.
- Кінза свіжа 1 пуч.
- Олія рослинна
- Сіль
Гарам масала - суміш прянощів: щіпка меленого мускатного горіха, 1/2 ч. л. меленого кардамону, 1/2 ч. л. меленої кориці, 2-3 невеликих лаврових листки, 1/2 ч. л. чорного перцю, 1 ст. л. кмину, 1 ст. л. коріандру.
Змолоти у кавомолці і все змішати, потім висипати на суху сковороду і злегка просмажити, постійно перемішуючи.
Можна, навпаки - перед помелом все просмажити на сковороді без олії, потім змолоти.
Курячі грудки нарізати невеликими шматочками. Обсмажити із трьома ложками олії до рум'яної скоринки.
Часник вичавити або натерти на дрібній тертці, додати дві ст. л. олії, 1 ст. л. сухого меленого імбиру (можна свіжий). Збити.
Окремо від курки обсмажити на повільному вогні суміш із часнику та імбиру - 3 хвилини, до коричневого горіхового кольору.
Цибулю дрібно нарізати і додати у казан. Обсмажувати доки цибуля не стане м'якою і прозорою.
Додати томатну пасту. Помішуючи, смажити на слабкому вогні 7 хвилин.
1 ст. л. без верху гарам масала трішки підсолити, добре перемішати, обсмажувати (на сухій сковорідці) ще хвилину.
Далі додати обсмажене куряче м'ясо, туди ж - обсмажений гарам-масала.
Влити йогурт, знову добре перемішати.
Додати дуже дрібно нарізану кінзу і залишити на повільному вогні на 7 хвилин.
Обов'язково потрібно дати м'ясу настоятися не менше півгодини.
пошаговые фото рецепты праздничных блюд
Буряк салат рецептУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепт домашних печений.
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд в микроволновке. Микроволновка - плюсы и минусы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter