Курка по-індійськи
	
					1069				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Стегно куряче 5 шт.
- Молоко 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Майонез (сметана) 4 ст.л.
- Сіль, перець
- Приправа карі 1 ч.л.
- Приправа для курки 1 ч.л.
- Кунжут 2 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
 Курячі стегенця, попередньо очищені від шкірки і порізані (кожне стегенце на 2 частини), посолити і поперчити, залишити настоятися.
 Курячі стегенця, попередньо очищені від шкірки і порізані (кожне стегенце на 2 частини), посолити і поперчити, залишити настоятися.
 Натерти на тертці моркву і нарізати дрібно цибулю. Потім спасерувати їх на сковорідці.
Натерти на тертці моркву і нарізати дрібно цибулю. Потім спасерувати їх на сковорідці.
 Приготувати соус: змішати молоко, яйце, майонез (сметану) і спеції. Щоб соус був погустіше, можна додати трохи борошна.
Приготувати соус: змішати молоко, яйце, майонез (сметану) і спеції. Щоб соус був погустіше, можна додати трохи борошна.
 Викласти курку у глибоку вогнетривку посудину, зверху викласти спасеровані цибулю та моркву і залити молочною сумішшю.
 Викласти курку у глибоку вогнетривку посудину, зверху викласти спасеровані цибулю та моркву і залити молочною сумішшю.
Кунжутом зверху посипати.
Поставити у духовку на 30-40 хв при 200 градусах.

Рецепты морепродукты салаты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Вкусные рецепты для похудения: рецепты салатов с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
