Курка по-індійськи
- Курка
- Рис (жасмин) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 5 шт.
- Куркума 2 ст.л.
- Перець червоний пекучий
- Вино червоне сухе 1 скл.
- Приправа (лимонно-перцева) 1 ч.л.
Цибулю півкільцями, моркву соломкою обсмажити до готовності у казані. Додати куркуму, перець, посолити (трохи пересолити).
Курку порізати на дрібні шматочки.
Покласти у казан із морквою курку, лавровий лист, вино. Дати покипіти пару хвилин.
Закрити кришкою і відправити у попередньо розігріту до 250 градусів духовку на 20 хвилин. Через 20 хвилин дістати посудину, засипати промитий рис, влити половину склянки води і знову відправити у духовку. Через 15-20 хвилин знову дістати казан і ретельно перемішати рис із куркою. Якщо рис здасться занадто сухим і сирим, додати ще половину склянки води.
Поставити у духовку на 30-40 хвилин, домогтися м'якості рису, зменшивши вогонь до мінімуму.
Ржаная закваска рецепт сергеяКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рождественские блюда рецепты с фотоКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Мясные салаты с ананасомМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter