Курка по-індійськи
- Грудка куряча 700 г
- Помідор 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Масло вершкове 50 г
- Аніс (насіння) 0.5 ч.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Гвоздика 4 шт.
- Шафран 1 г
- Петрушка 1 пуч.
- Перець червоний
- Сіль
У широкій сковороді розтопити масло і підсмажити шматочки м'яса до золотистої скоринки.
Додати цибулю, порізану півкільцями і спасерувати до прозорості.
Потім додати помідори, звільнені від насіння і порізані на маленькі шматочки.
Тут же укинути всі спеції, крім шафрану, посолити і тушкувати під кришкою, помішуючи хвилин 15.
Щойно м'ясо буде готове, посипати шафраном і дуже добре перемішати. Відразу додати дрібно порізану петрушку, перемішати, закрити кришкою і вимкнути вогонь. Залишити хвилин на 5 для насичення ароматом петрушки.
Кафе-Бар на Бауманской! Акции - мясные блюда для фуршета. Изящные канапе и закуски для.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua рецепт пасха кулич
Кульки з ниток клеюкульки
ЗдесьКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter