Курка по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
651 Курка по-французьки
Фото - Курка по-французьки
інгредієнти:
  • Курка 1 кг
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Коньяк 5 ст.л.
  • Вино червоне 100 мл
  • Бульйон курячий (вода) 100 мл
  • Часник (гранульований) 4 зуб.
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Гвоздика 1 шт.
  • Сіль
  • Зелень 1 пуч.

Курка по-французьки інгредієнти Включити духовку на 200°С.

Курку вимити в холодній воді, порізати на шматочки, обсушити і посолити, поперчити.

Обсмажити курку на розігрітій сковороді, перевернувши 1-2 рази, доки не зарум'яниться.

Курка по-французьки Додати до курки цибулю, порізану кружечками і додати коньяк, який запалити (розігріти його на ополоннику, запалити і полити курку. Важливо, щоб на всі шматочки потрапило на кілька секунд).

фото Курка по-французьки Додати вино, бульйон, часник, лавровий лист, гвоздику, все ретельно перемішати. Перекласти у скляну форму.

Курка по-французьки Куріцa Помістити у рукав для запікання, який проколоти у декількох місцях.

Запікати в духовці при 200 градусах 70-80 хвилин.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Программа Кулинарный блокнот

Салаты с семечками подсолнухаМясных, фруктовых и экзотических салатов

Арахисовое масло рецептВ продаже - масло, цены ниже! Неликвидные остатки

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты