Курка по-французьки
- Курка 1 кг
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Коньяк 5 ст.л.
- Вино червоне 100 мл
- Бульйон курячий (вода) 100 мл
- Часник (гранульований) 4 зуб.
- Лист лавровий 1 шт.
- Гвоздика 1 шт.
- Сіль
- Зелень 1 пуч.
Включити духовку на 200°С.
Курку вимити в холодній воді, порізати на шматочки, обсушити і посолити, поперчити.
Обсмажити курку на розігрітій сковороді, перевернувши 1-2 рази, доки не зарум'яниться.
Додати до курки цибулю, порізану кружечками і додати коньяк, який запалити (розігріти його на ополоннику, запалити і полити курку. Важливо, щоб на всі шматочки потрапило на кілька секунд).
Додати вино, бульйон, часник, лавровий лист, гвоздику, все ретельно перемішати. Перекласти у скляну форму.
Помістити у рукав для запікання, який проколоти у декількох місцях.
Запікати в духовці при 200 градусах 70-80 хвилин.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Программа Кулинарный блокнот
Салаты с семечками подсолнухаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Арахисовое масло рецептВ продаже - масло, цены ниже! Неликвидные остатки
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепт торта з чорносливомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter