Курка по-єгипетськи

ДРУГІ СТРАВИ
984 Курка по-єгипетськи
Фото - Курка по-єгипетськи
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Філе куряче 500 г
  • Часник 4 зуб.
  • Рис 400 г
  • Спеції (сіль, перець, приправи)
  • Олія рослинна

Курка по-єгипетські інгредієнти Цибулю, моркву і філе почистити, вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками (не крупно).

Розігріти сковорідку, налити трохи олії і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Потім додати філе і смажити близько 10 хвилин.

Курка по-єгипетські Додати часник подрібнений, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами у форму глибше.

фото Курка по-єгипетські Далі прогріти духовку до 180 градусів. У форму додати рис і трохи розрівняти. Зверху посолити, поперчити, додати приправи.

Курка по-єгипетські Цибуля ріпчаста Залити гарячою водою так, щоб вода покривала рис на 2-3 сантиметри.

Курка по-єгипетські Морква Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин. Якщо води виявилося замало, тоді трохи долити, а якщо багато, то включити більше вогонь і запікати доки вода не википить.

 

Рецепт настоящего Украинского борща. Классический рецепт Украинского борща.

Салат из омлета с грибамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат из ананаса рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter