Курка по-єгипетськи
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Філе куряче 500 г
- Часник 4 зуб.
- Рис 400 г
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Олія рослинна
Цибулю, моркву і філе почистити, вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками (не крупно).
Розігріти сковорідку, налити трохи олії і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Потім додати філе і смажити близько 10 хвилин.
Додати часник подрібнений, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами у форму глибше.
Далі прогріти духовку до 180 градусів. У форму додати рис і трохи розрівняти. Зверху посолити, поперчити, додати приправи.
Залити гарячою водою так, щоб вода покривала рис на 2-3 сантиметри.
Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин. Якщо води виявилося замало, тоді трохи долити, а якщо багато, то включити більше вогонь і запікати доки вода не википить.
Рецепт настоящего Украинского борща. Классический рецепт Украинского борща.
Салат из омлета с грибамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат из ананаса рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter