Курка по-дачному
625
інгредієнти:
- Курка 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Пиво світле 1 скл.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Часник
Курку розрізати на порції, посипати приправами, посолити, поперчити і натерти товченим часником. Залишити на півгодини-годину.
Цибулю нарізати чвертькільцями. Викласти у сковороду із олією і обсмажити до золотистого кольору.
Згорнути цибулю по краях сковороди.
У середину викласти шматки курки.
Обсмажити їх з обох сторін по 6-7 хвилин.
Влити пиво і тушкувати курку під кришкою ще хвилин 10-15.
Кулинарные сайты украиныКулинарно-домашний сайт
Таких салатов вы не еще ели: рецепты салатов с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
Салат черепаха рецепт с фото пошаговоКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі