Курка по-берлінськи
831
інгредієнти:
- Курка
- Олія соняшникова (масло вершкове)
- Борошно 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Оцет 1 ч.л.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Сметана 1 ст.л.
Курку обробити, нарізати.
Зі спинки і крилець зварити бульйон.
Решту курки обсмажити.
Приготувати соус - борошно обсмажити на олії, додати бульйон і гірчицю з оцтом та сметаною.
Трохи охолодити. Збити жовтки і додати у вже остиглий соус.
Залити курочку. Дати закипіти, але не кип'ятити довго.
Рецепты пирогов и пирожков с фото: слоеный пирог с фруктами.
Поможем выйти замуж в Германию: диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Как приготовить белковый коктейль: кулинарный сайт. Нужны Кулинария.
Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі