Курка по-берлінськи

ДРУГІ СТРАВИ
751 Курка по-берлінськи
Фото - Курка по-берлінськи
інгредієнти:
  • Курка
  • Олія соняшникова (масло вершкове)
  • Борошно 2 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Оцет 1 ч.л.
  • Жовток яєчний 2 шт.
  • Сметана 1 ст.л.

Курка по-берлінськи інгредієнти Курку обробити, нарізати.

Курка по-берлінськи Зі спинки і крилець зварити бульйон.

фото Курка по-берлінськи Решту курки обсмажити.

Курка по-берлінськи Курка Приготувати соус - борошно обсмажити на олії, додати бульйон і гірчицю з оцтом та сметаною.

Курка по-берлінськи подсе масло Трохи охолодити. Збити жовтки і додати у вже остиглий соус.

Курка по-берлінськи Борошно 

Курка по-берлінськи Гірчиця Залити курочку. Дати закипіти, але не кип'ятити довго.

Курка по-берлінськи Оцет


Рецепты пирогов и пирожков с фото: слоеный пирог с фруктами.

Поможем выйти замуж в Германию: диетические блюда из говядины рецепты с фото.

Как приготовить белковый коктейль: кулинарный сайт. Нужны Кулинария.

Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой.