Курка по-баскськи

ДРУГІ СТРАВИ
648 Курка по-баскськи
Фото - Курка по-баскськи
інгредієнти:
  • Курка 1 шт.
  • Бекон (сирокопчений) 70 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець солодкий 3 шт.
  • Помідор 900 г
  • Вино біле сухе 200 мл
  • Часник 4 зуб.
  • Цукор 0.25 ч.л.
  • Паприка солодка (мелена) 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Петрушка
  • Масло вершкове

Курка по-баскськи Підготувати курку. Вимити, обсушити, обробити на порційні шматки.

У сковороді із товстими стінками розтопити вершкове масло і обсмажити шматки курки до золотистого кольору, приблизно по 3-5 хвилин із кожного боку. Викласти шматки у сотейник або каструлю із антипригарним покриттям.

Курка по-баскськи Бекон нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сковороді, де смажилася курка.

фото Курка по-баскськи Додати нарізану кубиками ріпчасту цибулю і смажити до прозорості, помішуючи.

Курка по-баскськи Потім додати часник (нарізаний пластинками), солодкий перець, очищений від насіння і нарізаний смужками. Готувати 5 хвилин, помішуючи.

Курка по-баскськи Помідори обдати окропом. Очистити від шкірки, видалити насіння. Нарізати кубиками і додати до інших овочів.

Посипати спеціями (перцем, сіллю, паприкою), цукром, і перемішати.

Курка по-баскськи Влити вино. Довести соус до кипіння, зняти з вогню.

Курка по-баскськи З'єднати курку і соус, перемішати. Закрити каструлю (сотейник) кришкою, готувати на середньому вогні 30 хвилин (до готовності м'яса птиці).

Готову страву, при необхідності, посолити, поперчити.

Подавати із дрібно нарізаною зеленню петрушки. 

 

Крем для торта из йогурта и желатинаЭфирные масла, кремы

www.recepti.biz.ua праздничные новогодние рецепты приготовления блюд

Салат из Курицы, яблок и апельсина здесь

Пироги на заказ с доставкой - кулинария пирог с капустой. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Рецепт салата мимоза с сырокРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter