Курка по-баскськи

ДРУГІ СТРАВИ
761 Курка по-баскськи
Фото - Курка по-баскськи
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 6 шт.
  • Помідор 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець солодкий 3 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Гриби 200 г
  • Вино біле сухе 1 скл.
  • Олія рослинна
  • Сіль

Курка по-баскськи інгредієнти Ніжки підсмажити на олії до золотистості хвилин 10.

У кінці посолити і прибрати з пательні.

Курка по-баскськи Цибулю порізати півкільцями, часник подрібнити, перець і помідори порізати довільно (можна досить крупно).

На тій же сковорідці, де обсмажувалася курка, обсмажити до легкого рум'янцю спочатку цибулю і часник, додати перець, потім помідори і гриби. Посолити, налити вино, протушкувати все разом хвилин 10.

фото Курка по-баскськи Потім в овочі повернути курку і тушкувати під закритою кришкою ще хвилин 20.

 

 

http://recepti.biz.ua рецепты праздничного новогоднего стола

Закваски для йогурта Yogurton: как в домашних условиях приготовить йогурт.

Легкие блюдаНовости легкой атлетики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter