Курка по-баскськи
804
інгредієнти:
- Гомілка куряча 6 шт.
- Помідор 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець солодкий 3 шт.
- Часник 5 зуб.
- Гриби 200 г
- Вино біле сухе 1 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
Ніжки підсмажити на олії до золотистості хвилин 10.
У кінці посолити і прибрати з пательні.
Цибулю порізати півкільцями, часник подрібнити, перець і помідори порізати довільно (можна досить крупно).
На тій же сковорідці, де обсмажувалася курка, обсмажити до легкого рум'янцю спочатку цибулю і часник, додати перець, потім помідори і гриби. Посолити, налити вино, протушкувати все разом хвилин 10.
Потім в овочі повернути курку і тушкувати під закритою кришкою ще хвилин 20.
http://recepti.biz.ua рецепты праздничного новогоднего стола
Закваски для йогурта Yogurton: как в домашних условиях приготовить йогурт.
Легкие блюдаНовости легкой атлетики
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі