Курка по-азербайджанськи
- Курка 1.5 кг
- Горіхи 100 г
- Родзинки 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції
- Сіль
Курку промити, очистити від потрухів. Посипати спеціями і сіллю, і залишити хвилин на 30.
Горіхи, родзинки та цибулину пропустити через м'ясорубку або у блендері. Трохи обсмажити.
Нафарширувати курку сумішшю, зашити горло і зад.
Духовку розігріти до 180-200 градусів.
Курку покласти на решітку, а під неї - піддон або сковорідку, щоб не капав жир.
Смажити приблизно 80-90 хвилин.
Коли курка приготується, зняти з неї нитки.
На гарнір приготувати суміш бурого і дикого рису. Окремо покласти начинку.
Рецепт пончиков творожныхТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
http://recepti.biz.ua рецепт простого вкусного салата
Продажа сельхозсырья,цветы - оригинальные салаты из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Закупка рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter