Курка по-азербайджанськи

ДРУГІ СТРАВИ
662 Курка по-азербайджанськи
Фото - Курка по-азербайджанськи
інгредієнти:
  • Курка 1.5 кг
  • Горіхи 100 г
  • Родзинки 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Спеції
  • Сіль

Курка по-азербайджанські інгредієнти Курку промити, очистити від потрухів. Посипати спеціями і сіллю, і залишити хвилин на 30.

Курка по-азербайджанські Горіхи, родзинки та цибулину пропустити через м'ясорубку або у блендері. Трохи обсмажити.

фото Курка по-азербайджанські Нафарширувати курку сумішшю, зашити горло і зад.

Курка по-азербайджанські Курка Духовку розігріти до 180-200 градусів.

Курку покласти на решітку, а під неї - піддон або сковорідку, щоб не капав жир.

Смажити приблизно 80-90 хвилин.

Коли курка приготується, зняти з неї нитки.

На гарнір приготувати суміш бурого і дикого рису. Окремо покласти начинку.

Рецепт пончиков творожныхТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте

http://recepti.biz.ua рецепт простого вкусного салата

Продажа сельхозсырья,цветы - оригинальные салаты из морепродуктов. Как приготовить летний салат.

Как приготовить вкусный шашлык - новогодние рецепты закусок. Закупка рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter