Курка по-австрійськи
638
інгредієнти:
- Гомілка куряча 5 шт.
- Борошно 1 скл.
- Сухарі панірувальні 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Масло вершкове
- Приправа
Курячу гомілку помити, посолити, поперчити, присипати сухими травами.
Яйця збити.
Приготувати панірувальні сухарі в окремій тарілці.
Приготувати борошно.
Рослинну олію розігріти у глибокій сковороді навпіл із вершковим маслом.
Курячу гомілку умочити у яйце, потім у борошно, знову у яйце і в панірувальні сухарі, потім на сковороду.
Смажити на повільному вогні до готовності.
Подавати із пшеничною кашею.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Праздничные новогодние рецепты приготовления блюд. Праздничные новогодние кулинарные рецепты.
Рецепты салат язык. Рецепты салатов на эстонском языке.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Слипоны, сникерсы, оптовые цены.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі