Курка по-арабськи
- Курка (ніжки, стегенця) 700 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир твердий (тертий) 1 скл.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Горіхи волоські (товчені) 40 г
- Сік лимона 0.5 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
У ємності збити яйце і змішати з розтопленим вершковим маслом.
Додати мелений чорний перець.
В іншій - змішати товчені горіхи і сир.
Сюди ж додати сіль.
Порційні шматки курки вмочити спочатку у яєчно-масляну суміш, потім обваляти у горіхах із сиром.
Підготовлені шматки курки викласти у сковороду і запікати в духовці при температурі 180 градусів хвилин 50 до золотистої скоринки.
Часник подрібнити, змішати з лимонним соком і олією.
Суміш добре збовтати, полити нею вже готову курку і дати настоятися 5 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой.
Потрясающе вкусный салат: французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.ua Пошаговый фото рецепт Пирога
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов recepti.biz.ua
Лучший кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter