Курка по-арабськи

ДРУГІ СТРАВИ
1121 Курка по-арабськи
Фото - Курка по-арабськи
інгредієнти:
  • Курка (ніжки, стегенця) 700 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сир твердий (тертий) 1 скл.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Олія соняшникова 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Горіхи волоські (товчені) 40 г
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Курка по-арабськи інгредієнти У ємності збити яйце і змішати з розтопленим вершковим маслом.

Додати мелений чорний перець.

Курка по-арабськи В іншій - змішати товчені горіхи і сир.

Сюди ж додати сіль.

фото Курка по-арабськи Порційні шматки курки вмочити спочатку у яєчно-масляну суміш, потім обваляти у горіхах із сиром.

Курка по-арабськи Курка Підготовлені шматки курки викласти у сковороду і запікати в духовці при температурі 180 градусів хвилин 50 до золотистої скоринки.

Часник подрібнити, змішати з лимонним соком і олією.

Суміш добре збовтати, полити нею вже готову курку і дати настоятися 5 хвилин.

Курка по-арабськи Яйце куряче

Курка по-арабськи Сир твердий 

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой.

Потрясающе вкусный салат: французские салаты рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

http://recepti.biz.ua Пошаговый фото рецепт Пирога

Рецепты салаты из коктейля морепродуктов recepti.biz.ua

Лучший кулинарный сайтКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter