Курка під яблучним соусом із сухариками
- Стегно куряче (грудки) 4 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 3 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Цукор-пісок 0.5 скл.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Мускатний горіх (мелений) 0.25 ч.л.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Хліб (білий) 250 г
- Чебрець (сушений) 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
Щоб курочка не була жорсткою, відварити її в підсоленій воді 15-20 хв. Залишити в бульйоні. У воду можна додати пару горошин запашного перцю і гвоздику.
Яблука очистити від серцевини і шкірки, нарізати тонкими часточками.
З'єднати в каструльці воду, яблука, цукор, корицю і мускатний горіх, варити до м'якості яблук.
Додати розведений в 25 мл води крохмаль і варити ще хвилину до загустіння. Повинен вийти густий прозорий соус.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до прозорості у вершковому маслі.
Скибочки білого хліба нарізати на кубики (1-1,5 мм), додати до цибулі і перемішати.
Потім викласти у глибоку миску і додати чебрець, перець і сіль. Добре все перемішати.
У жароміцну форму, змащену олією, викласти курячі стегенця (або грудки). Зверху на кожен шматочок викласти по 1 ложці яблучного соусу.
Посипати цибульно-хлібною сумішшю.
Зверху викласти соус, що залишився.
Запікати в духовці при 180 градусах 30 хвилин або доки хліб не перетвориться на хрусткі сухарики. Подавати з будь-яким гарніром.
Поможем выйти замуж в Германию: кексы и маффины рецепты.
recepti.biz Рецепты постных блюд. История возникновения постов
Танцы-повторялки для детей - рецепты рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как испечь дома хлеб на закваске - песочный пирог с яблоками.
Рецепт салата из морепродуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - как приготовить пирог из тыквы. Торт В Мультиварке Рецепты.
Салат Мимоза: мимоза рецепт салата. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter