Курка під сирною "шубкою"
- Курка 1.8 кг
- Сметана (20%) 250 г
- Сир твердий 150 г
- Часник 3 зуб.
- Зелень свіжа
- Зелень кінзи
- Сіль
- Перець чорний
Курку помити, просушити паперовим рушником, посолити, поперчити, натерти натертим часником, і залишити маринуватися на півгодини.
Духовку нагріти до 180°С і відправити курку в духовку на 30 хвилин.
Змішати сметану, натертий сир, нарізану зелень.
Дістати курку, обмазати сметанно-сирною сумішшю (під крилами не змащувати, бо не пропечеться).
Відправити в духовку ще на півгодини, у кінці можна включити гриль, щоб краще підрум'янилося.
Праздничный мясной салат рецепт. Рецепты салатов мясных.
Рецепт кофе гляссеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт торта медовикаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Косметика своими руками: рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты тортов - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter