Курка під «шубою»
- Філе куряче 500 г
- Сир 100 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Зелень
Курячі грудки розрізати на порційні шматочки.
Відбити, посолити, поперчити і обсмажити з двох сторін під кришкою (можна підсмажити на грилі або відварити).
Викласти грудки гіркою.
Цибулю порізати кільцями і спасерувати в олії. Викласти на гірку грудок.
Сир натерти на дрібній тертці і посипати зверху.
Нарізати помідори кільцями і обкласти гірку. Помідори посолити, поперчити. Посипати усе зеленню.
Соус: 3-4 ст. л. оливкової олії і сік половини лимона. Змішати і полити гірку.
Кулинарные рецепты первые блюдаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Легкие рецепты вкусных блюд. Легкие и вкусные рецепты блюд.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с фото. Рецепты на праздничный стол.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter