Курка під молочним соусом із яблуками та карі
871
інгредієнти:
- Філе куряче 400 г
- Яблуко 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Приправа
- Карі (порошок) 1 ч.л.
- Молоко (вершки) 1 скл.
- Бульйон (курячий) 1 скл.
- Спеції (сіль, перець)
- Часник 1 зуб.
Відварити куряче філе. У бульйон додати сіль, перець, зелень.
Варити хвилин 10.
На сковороду із розігрітою олією викласти нарізану цибулю, обсмажити до золотистого кольору. Додати карі і подрібнений часник.
Залити бульйоном, закрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 5 хвилин.
Яблуко очистити від шкірки і нарізати.
Нарізати помідор.
Додати у сковороду до цибулі і бульйону, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин, періодично помішуючи.
Додати молоко. Варити ще 20 хвилин. Кришку не закривати.
Куряче філе нарізати. Додати у соус і готувати ще 10 хвилин.
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Постная кухня рецепт пост здесь
Рецепты блюд: салат белочка рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі