Курка під грибами у вершковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
677 Курка під грибами у вершковому соусі
Фото - Курка під грибами у вершковому соусі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 4 шт.
  • Печериці 400 г
  • Вершки (11%) 500 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Перець

Курка під грибами у вершковому соусі інгредієнти

Курка під грибами у вершковому соусі фото Курка під грибами у вершковому соусі

Куряче філе відбити і обсмажити з двох сторін (по 2 хв на сторону).

Курка під грибами у вершковому соусі Грудкакуріная Обсмажені філе викласти у глибоке деко. Попередньо в нього влити трохи вершків.

Курка під грибами у вершковому соусі Шампіньйони Часник дрібно нарізати, нарізати гриби часточками. У сковороду, де обсмажувалася курка, додати трохи вершкового масла. Обсмажити трохи часник (подрібнений), потім додати гриби. Обсмажити при помішуванні до повного випаровування соку. Туди додати ложку борошна і обсмажувати щe хвилину.

Курка під грибами у вершковому соусі Сливки Вершки посолити, поперчити, довести до кипіння. Влити в обсмажені гриби, трохи протушкувати на середньому вогні (хвилин 5-10).

Підготовлене куряче філе залити соусом. Поставити в розігріту духовку при 200 градусах на 30-40 хв. 

 

рождественские блюда рецепты

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты с малиной: рецепт праздничных блюд.

Кулинарный сайт анастасии. Сайт передачи кулинарный поединок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter