Курка під грибами у вершковому соусі
- Грудка куряча 4 шт.
- Печериці 400 г
- Вершки (11%) 500 мл
- Часник 2 зуб.
- Борошно 1 ст.л.
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець
Куряче філе відбити і обсмажити з двох сторін (по 2 хв на сторону).
Обсмажені філе викласти у глибоке деко. Попередньо в нього влити трохи вершків.
Часник дрібно нарізати, нарізати гриби часточками. У сковороду, де обсмажувалася курка, додати трохи вершкового масла. Обсмажити трохи часник (подрібнений), потім додати гриби. Обсмажити при помішуванні до повного випаровування соку. Туди додати ложку борошна і обсмажувати щe хвилину.
Вершки посолити, поперчити, довести до кипіння. Влити в обсмажені гриби, трохи протушкувати на середньому вогні (хвилин 5-10).
Підготовлене куряче філе залити соусом. Поставити в розігріту духовку при 200 градусах на 30-40 хв.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с малиной: рецепт праздничных блюд.
Кулинарный сайт анастасии. Сайт передачи кулинарный поединок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter