Курка під часниково-перцево-лимонним соусом із картоплею
- Курка 1 шт.
- Картопля 3 шт.
- Часник 6 зуб.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Томатна паста 1 ч.л.
- Сіль 0.5 ст.л.
- Сік лимона 50 мл
- Вода 1 скл.
- Олія оливкова 50 мл
Обсмажити курку до золотистої скоринки з усіх сторін. Почистити картоплю і часник.
Нарізати картоплю кружечками або крупною соломкою і обсмажити у фритюрі.
Потовкти часник із сіллю та кінзою, додати перець.
У миску налити оливкову олію, викласти товчений часник і ретельно перемішати, влити лимонний сік, воду і знову перемішати.
Залити готову курку і поставити у духовку хвилин на 20.
Додати картоплю і поставити ще на 10-15 хвилин.
Подавати із зеленню, огірками, помідорами.
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салати з крабами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты из печени: печеня по домашньому. Проблеме с печенью не бывать.
Арахисовое масло рецептДомашнее печенье: овсяное, шоколадное, медовое и еще много рецептов. Фото
Кулинарные сайты быстрое приготовление. Сайт электронной кулинарной книги.
Купить Печенье: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепт имбирных пряников с фото.
Американская кухня фильм смотреть в hd 720Стихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter