Курка ніжна

ДРУГІ СТРАВИ
684 Курка ніжна
Фото - Курка ніжна
інгредієнти:
  • Курча бройлер 1 шт.
  • Кубик курячий 1 шт.
  • Масло вершкове 50 г

Курча покласти у посудину для запікання. Бульйонний кубик і вершкове масло розвести окропом у чашці. Полити курча 3-4 ст. л. бульйону і поставити у духовку (150 градусів). Періодично перевертати курча і поливати бульйоном. Запікати не менше 2 годин до повної готовності.

Вкусные рецепты для похудения - кулинарные сайты с рецептами и фото.

Воздушный торт с малиной: рецепты торт киевский. Рецепты на праздничный стол.

Карнивит Q10: диетические блюда из говядины рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter