Курка, начинена цитрусовими і цибулею
- Курка
- Часник 6 зуб.
- Сіль 2 ст.л.
- Перець чорний 1 ст.л.
- Кмин сушений 1 ч.л.
- Шавлія мускатна 1 ч.л.
- Розмарин (сушений) 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
Трави, сіль, перець і видавлений часник змішати.
Цією сумішшю добре натерти курку зовні і зсередини. Покласти курку у велику миску і в холодильник на пару годин маринуватися.
Розм’якшити пару ложок вершкового масла і це масло втерти у курку.
Розрізати цитрусові і цибулю на 4 частини і додати трохи пряних трав. Усе запхнути у курку.
Потім курку зашити або закріпити зубочистками, щоб не випадало. І в духовку при 220°С на 30 хвилин.
Через півгодини вогонь зменшити до 190°С. Можна додати на лист картоплю. Смажити ще хвилин 40.
Покласти у тарілку, обкласти часточками яблук, лимона і апельсинів.
Польская кухня рецепты с фотографиямиИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Рецепт приготовления торт медовик. Рецепты торт медовик.
Кулинарный поединок официальный сайтКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter