Курка на яблучній подушці
- Курка 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 9 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Мед (рідкий) 2 ст.л.
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Вино біле напівсолодке 100 мл
- Сіль
Мед підігріти, щоб став теплим, додати соєвий соус, пару чайних ложок лимонного соку, оливкову олію і перець - 1 / 4 ч. л. Добре перемішати.
Змастити курочку маринадом. Залишити на півгодини маринуватися.
Яблука нарізати великими часточками. Додати до них нарізану ріпчасту цибулю, цедру лимона. Трохи посолити.
Яблука добре перемішати, викласти на деко, додати вино. Під курочку покласти тонкі кружечки лимона.
Із лимона потрібно спочатку натерти цедру, потім розрізати його на три частини. З однієї частини вичавити сік для маринаду, другу порізати на кружечки, третю залишити.
Укласти курочку на лимон, вилити зверху маринад, а залишену частину лимона помістити у середину курки. Поставити у холодну духовку. Увімкнути на 180 градусів. Запікати півтори години. Пару раз полити курочку соком, що утвориться.
http://recepti.biz.ua рецепты консервация овощей на зиму
recepti.biz рецепти до нового року
Салат мясной Рыбный www.recepti.biz.ua
Открыть кулинарный сайт тут
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты праздничных закусок с фото. Готовим со вкусом.
Печенье барни цена в ашанеПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепт приготовления торт медовик. Торт медовик с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter