Курка "На паличці"

ДРУГІ СТРАВИ
762 Курка "На паличці"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Крила курячі 2 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно пшеничне 0.5 ст.л.
  • Сухарі панірувальні 200 г
  • Спеції (сіль, перець чорний)
  • Олія соняшникова

Курка Два курячі крильця гарно промити і викласти на обробну дошку.

Курка Розрізати на дві частини. Третю частину, так звані "пальчики" не використовувати.

фото Курка Одну з "частин" надрізати з одного боку шкіри і "стягнути" м'ясо до протилежного краю.

Курка Виходить "карамелька".

Курка Так проробити з кожною частиною. У менших частинах крила дві кісточки, тому треба також видалити кісточку, яка поменше.

Курка Вийде "карамелька" трохи менше.

Всі шматочки посолити і поперчити.

Курка Розігріти олію.

Курка Яйця збити віночком.

Курка Додати борошно, зробити кляр; його можна трохи присолити.

Курка Кожну "карамельку" вмочити в клярі.

Курка Потім добре обваляти в панірувальних сухарях.

Курка Опустити у вже розігріту олію, смажити протягом 5-7 хвилин.

Курка

 

Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

заправка для салата тысяча островов

recepti.biz Пицца, суши, шашлыки

Маковый торт царица эстер видеоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter