Курка "На паличці"
- Крила курячі 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне 0.5 ст.л.
- Сухарі панірувальні 200 г
- Спеції (сіль, перець чорний)
- Олія соняшникова
Два курячі крильця гарно промити і викласти на обробну дошку.
Розрізати на дві частини. Третю частину, так звані "пальчики" не використовувати.
Одну з "частин" надрізати з одного боку шкіри і "стягнути" м'ясо до протилежного краю.
Виходить "карамелька".
Так проробити з кожною частиною. У менших частинах крила дві кісточки, тому треба також видалити кісточку, яка поменше.
Вийде "карамелька" трохи менше.
Всі шматочки посолити і поперчити.
Розігріти олію.
Яйця збити віночком.
Додати борошно, зробити кляр; його можна трохи присолити.
Кожну "карамельку" вмочити в клярі.
Потім добре обваляти в панірувальних сухарях.
Опустити у вже розігріту олію, смажити протягом 5-7 хвилин.
Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
заправка для салата тысяча островов
recepti.biz Пицца, суши, шашлыки
Маковый торт царица эстер видеоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter