Курка на овочевій подушці

ДРУГІ СТРАВИ
814 Курка на овочевій подушці
Фото - Курка на овочевій подушці
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 4 шт.
  • Сметана (томатний соус) 2 скл.
  • Аджика 1 скл.
  • Соус соєвий
  • Цукор
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Кабачок 1 шт.
  • Кріп
  • Олія рослинна
  • Спеції (приправа для курки)
  • Сіль

Курячі частини злегка відбити. Зробити 2-3 надрізи. Змішати соєвий соус, сметану, кетчуп, аджику, щіпку цукру, приправу для курки. Частиною маринаду добре обмазати курячі частини і залишити на 1 годину, але краще довше.

Духовку розігріти до 220°С. Форму змастити олією. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Викласти у форму, перемішати з олією. Посипати нарізаним кропом. Кабачок нарізати соломкою, викласти на цибулю. Помідори розрізати на товсті скибочки, солодкий перець смужками. Викласти у форму. Посолити і перемішати. Курку викласти на овочі. Залишений маринад розвести водою або бульйоном, щоб вийшла густенька рідина. Поставити форму у духовку і запікати, іноді поливаючи маринадом, близько 1 години. Потім включити верхній обдув і готувати до зарум'янювання. 

 

Рецепты салатов - салаты из жареных грибов.

Португальська кухня презентацяО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни

recepti.biz.uaПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Салат из сырой картошки www.recepti.biz.ua

Рецепты с малиной: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter