Курка на овочевій подушці
- Гомілка куряча 4 шт.
- Сметана (томатний соус) 2 скл.
- Аджика 1 скл.
- Соус соєвий
- Цукор
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Кріп
- Олія рослинна
- Спеції (приправа для курки)
- Сіль
Курячі частини злегка відбити. Зробити 2-3 надрізи. Змішати соєвий соус, сметану, кетчуп, аджику, щіпку цукру, приправу для курки. Частиною маринаду добре обмазати курячі частини і залишити на 1 годину, але краще довше.
Духовку розігріти до 220°С. Форму змастити олією. Цибулю очистити і нарізати тонкими півкільцями. Викласти у форму, перемішати з олією. Посипати нарізаним кропом. Кабачок нарізати соломкою, викласти на цибулю. Помідори розрізати на товсті скибочки, солодкий перець смужками. Викласти у форму. Посолити і перемішати. Курку викласти на овочі. Залишений маринад розвести водою або бульйоном, щоб вийшла густенька рідина. Поставити форму у духовку і запікати, іноді поливаючи маринадом, близько 1 години. Потім включити верхній обдув і готувати до зарум'янювання.
Рецепты салатов - салаты из жареных грибов.
Португальська кухня презентацяО суши и блюдах японской кухни. Сеть ресторанов японской кухни
recepti.biz.uaПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Салат из сырой картошки www.recepti.biz.ua
Рецепты с малиной: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter