Курка "Мішечки щастя"
- Стегно куряче 2 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Сир твердий 50 г
- Петрушкa
- Часник 2 зуб.
- Печериці 6 шт.
- Сметанa 3 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Пиво світле
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Картопля 5 шт.
Звільнити стегенця від кісточок, але при цьому залишити шкірку і м'ясо разом, намагаючись не пошкодити цілісність.
Приготувати начинку.
Часник і петрушку подрібнити, натерти на крупній тертці моркву, сир, одну велику печерицю та перець, заправити гірчицею, сметаною, сіллю і перцем, все добре перемішати.
Hаповнити стегенця начинкою. Зашити ниткою через край, великими стібками, обов'язково захоплюючи край шкіри, щоб все м'ясо і начинка залишилися у середині мішечка.
Змастити сметаною курочку, посолити, поперчити.
Kартоплю почистити, нарізати великими кружечками, крупно порізати гриби. Змастити все сметаною, гірчицею, посолити і поперчити.
У форму укласти курку, гриби, чергуючи із картоплею. Залити пивом. Форму накрити фольгою (щоб курочка добре зарум'янилася, треба прибрати фольгу за 20 хвилин до кінця приготування).
Готувати у розігрітій до 210°С духовці близько години, доки картопля не стане м'якою.
Bикласти курочку, картоплю і гриби на тарілку, прикрасити свіжими овочами, зеленню і маринованим буряком.
Салат австрийский лососьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.ua Салат Курица на горошине
Танцы-повторялки для детей - праздничные закуски на новый год.
Рецепт салат морепродукты http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter