Курка "Медова бочка" із рисом "Карі"
- Курка 1 шт.
- Рис 2 скл.
- Перець болгарський (жовтий, червоний, зелений) 3 шт.
- Мед рідкий 1 ст.л.
- Часник 2 шт.
- Карі (порошок) 2 ст.л.
Курку промити, обсушити, розрізати як на курча табака і рясно посипати з обох сторін "Приправою для курки". Курку розкласти на деко, обмазати верх сумішшю із 2 дрібно нарізаних зубчиків часнику і 1 ст. л. оливкової олії. Поставити запікатися у духовку при температурі 200-220 градусів на 30-35 хвилин.
Відварити рис із додаванням індійського порошку карі.
Болгарський пеець нарізати тонкими смужками, скласти у ємність, посолити, поперчити, додати соняшникову олію (трохи) і бальзамічний оцет "Balsamico". Перемішати і залишити на 30 хвилин, щоб перець промаринувався. Курку під кінець готовності змазати 1 ст. ложкою меду і поставити у духовку ще на 5-10 хвилин.
Как приготовить летний салат - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Готовим со вкусом.
Дома в Рождественской Хаве - рождественские выпечки.
Рецепт суп гуляшИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты праздничных блюд с фотографиями. Рецепты вкусных блюд.
Психолог - частная практика: психолог лариса ренар. Интересует метод Ларисы Ренар.
Пирог со шпинатом и брынзой рецептРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter