Курка "Лявенгі"
584
інгредієнти:
- Курка
- Цибуля ріпчаста
- Горіхи волоські
- Пюре з аличі
- Сумах
Приготувати начинку - лявенгі.
Пропустити через м'ясорубку цибулю, віджати через марлю, щоб пішла гіркота.
Змішати з меленим горіхом волоським.
Пропорція: 1 частина цибулі, 2 частини горіхів.
Додати пюре з алич.
Начинити курочку. Обмазати начинкою і відправити в духовку.
Как приготовить вкусный шашлык - пирог в разъемной форме. Формы для Пирогов.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с каперсами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт пасхиРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі