Курка "Лісова"

ДРУГІ СТРАВИ
1414 Курка "Лісова"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Курка 800 г
  • Печериці 400 г
  • Гриби (лісові, сушені) 20 г
  • Вино червоне сухе 150 мл
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Приправа (суміш прованських трав)

Курка Шматочки курки викласти у форму для запікання, попередньо наливши в неї олію.

Курка Туди ж покласти печериці.

фото Курка

Курка Сухі гриби подрібнити у крихту.

Курка У червоне вино висипати грибну крихту, додати сіль, перець, прованські трави. Все перемішати.

Курка Викласти соус у форму, все перемішати.

Курка Накрити зверху фольгою і поставити у розігріту духовку (на сильний вогонь). Час приготування залежить від духовки, готове м'ясо має легко протикатися виделкою. Потім фольгу зняти, тримати у духовці хвилин 5-10.

Курка  

Салат сонечко рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Салат кучками с фото с перцемИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить летний салат: мясные салаты.

Эксклюзивные торты на заказ - торт кукла рецепт с фото.

Кофеварку эспрессо тут