Курка "Лісова"
- Курка 800 г
- Печериці 400 г
- Гриби (лісові, сушені) 20 г
- Вино червоне сухе 150 мл
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Приправа (суміш прованських трав)
Шматочки курки викласти у форму для запікання, попередньо наливши в неї олію.
Туди ж покласти печериці.
Сухі гриби подрібнити у крихту.
У червоне вино висипати грибну крихту, додати сіль, перець, прованські трави. Все перемішати.
Викласти соус у форму, все перемішати.
Накрити зверху фольгою і поставити у розігріту духовку (на сильний вогонь). Час приготування залежить від духовки, готове м'ясо має легко протикатися виделкою. Потім фольгу зняти, тримати у духовці хвилин 5-10.
Салат сонечко рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Салат кучками с фото с перцемИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: мясные салаты.
Эксклюзивные торты на заказ - торт кукла рецепт с фото.
Кофеварку эспрессо тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter