Курка "Лимонка"
- Курка 1 шт.
- Лимон 4 шт.
- Мед 1 ст.л.
- Гвоздика 10 шт.
- Сіль
- Спеції
Один лимон нарізати тонкими кружечками, ще один «натикати» гвоздичками, із двох вичавити сік і змішати із медом.
Курку покласти спинкою догори, відрізати гузку, і підрізаючи, зняти шкірку до крил (зовсім знімати не треба).
Під шкіру укласти половину нарізаного лимона. Курку перевернути і повторити процедуру із грудкою.
У середину курочки покласти цілий лимон.
Укласти птицю у форму, полити соком лимона із медом і поставити у духовку на 180 градусів до готовності (близько години під фольгою), а потім ще під грилем покрутити.
Рецепты с малиной - рецепти торти з фото. Вкусные рецепты с фото.
Холодные закуски рецептыУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Фото салата с тунцом и каперсами. Дамский салат рецепт каперсы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter