Курка "ледащо"
- Стегно куряче 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Пиво світле 200 мл
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
- Сіль
- Куркума 0.5 ч.л.
Курку нарізати на шматочки. Можна видалити кісточки.
Покласти у каструлю.
Нарізати цибулю та моркву не тонкою соломкою. Часник кружечками.
Додати спеції (куркуму і базилік), сіль, цукор.
Влити пиво.
Накрити кришкою і залишити на повільному вогні на годину-півтори.
Подавати із будь-яким гарніром.
Приготовить куриные отбивные. Куриные отбивные.
Готовим дома. Рецепты с фото: рецепти гарячих страв. Готовим со вкусом.
Рецепт греческого салата - салатики рецепты новинки. Рецепты Приготовления.
Рецепты салата из морепродуктовРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Крем для торта для украшения из шприца видеоКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Шинковки для Овощей: приготовление блюд из яиц. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter