Курка-козинакі
704
інгредієнти:
- Гомілка куряча 2 шт.
- Насіння соняшнику (очищене) 4 ст.л.
- Мед 0.5 ст.л.
- Сіль
Курячі гомілки помити і протушкувати до готовності у невеликій кількості води. Посолити.
Коли майже вся вода випарується, перекласти у чисту сковороду, додати залишки бульйону, мед, насіння.
Обсмажувати доки рідина не загусне і її майже не залишиться, постійно перевертаючи гомілки.
Перенести гомілки на тарілку, зверху викласти соус із насіння і меду.
Рецепт приготовления салата мимоза с сайройРецепты и советы
www.recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Майонез Лимончик. Майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі