Курка "Космонавт"
- Курка 1 шт.
- Сметана 100 г
- Часник 5 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Рис 300 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Курку обробити на порційні шматки, посолити, поперчити, додати сметану і роздавлений часник. Дати постояти 10-15 хвилин.
Скласти в суху літрову банку і прикрити (не закручуючи) металевою або скляною кришкою. Банку поставити в лоток із холодною водою, налитою приблизно на 1 см. Під час приготування жир може випливати з банки, а потрапляючи в воду він не буде пригорати.
Лоток помістити в холодну духовку, спочатку довести до 220 градусів протягом 15 хвилин, потім зменшити до 180 і готувати ще 45 хвилин.
Відварити розсипчастий рис. Цибулю обсмажити на олії до прозорості, потім додати вершкове масло і дрібно нарізані печериці, тушкувати близько 15 хвилин, посоливши і додавши в кінці свіжий або сухий кріп. У готові гриби викласти рис, перемішати.
На велику тарілку викласти гіркою рис і по колу курку, посипати зеленню.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Шоколадная ореховая паста Эко: ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.
Оригинальные Кремы - крем для торта для украшения. Украшение тортов.
Яблочный штрудель из лавашаяблочный штрудель
Чанахи рецептРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты домашнего майонеза. Майонез домашний.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter