Курка "Королева екзотики"

ДРУГІ СТРАВИ
676 Курка "Королева екзотики"
Фото - Курка
інгредієнти:
  • Курка 2 кг
  • Ананас (консервований) 1 бан.
  • Коньяк 100 мл
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Імбир (тертий) 1 ч.л.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Паприка солодка

Курка Натерти курочку сіллю, перцем, паприкою, скропити соком 0,5 лимона.

Курка Зробити у шкірі надрізи і скласти крила у "кишеньки" (або зв'язати нитками). Покласти у вогнетривку тарілку (лист) і поставити у духовку, розігріту до 180°C, на 20 хвилин.

фото Курка Вийняти, полити нагрітим коньяком, підпалити.

Курка Коли вогонь погасне, посипати курку дрібно нарізаною цибулею, імбиром, повернути у духовку і запікати ще 15 хвилин.

Курка Після цього полити сумішшю лимонного і ананасового соку (із банки) і готувати ще 30 хвилин, час від часу поливаючи соком.

Курка Нарізати ананаси кубиками, підсмажити на сковороді на вершковому маслі.

Курка Додати ананас до курки, запікати хвилин 20-30.

Курка Готову курку розрізати на порційні шматочки. Подавати із соусом.

Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд на кожен день.

Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.