Курка "Королева екзотики"
- Курка 2 кг
- Ананас (консервований) 1 бан.
- Коньяк 100 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Імбир (тертий) 1 ч.л.
- Сік лимона 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Паприка солодка
Натерти курочку сіллю, перцем, паприкою, скропити соком 0,5 лимона.
Зробити у шкірі надрізи і скласти крила у "кишеньки" (або зв'язати нитками). Покласти у вогнетривку тарілку (лист) і поставити у духовку, розігріту до 180°C, на 20 хвилин.
Вийняти, полити нагрітим коньяком, підпалити.
Коли вогонь погасне, посипати курку дрібно нарізаною цибулею, імбиром, повернути у духовку і запікати ще 15 хвилин.
Після цього полити сумішшю лимонного і ананасового соку (із банки) і готувати ще 30 хвилин, час від часу поливаючи соком.
Нарізати ананаси кубиками, підсмажити на сковороді на вершковому маслі.
Додати ананас до курки, запікати хвилин 20-30.
Готову курку розрізати на порційні шматочки. Подавати із соусом.
Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд на кожен день.
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter