Курка карі в кокосовому молоці
- Курка (філе) 1 кг
- Молоко кокосове 200 мл
- Гарам масала (карі) 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Імбир (свіжий) 0.5 ч.л.
- Куркума (мелена) 1 ч.л.
- Перець чилі 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Нарізати м'ясо на шматочки.
Цибулю нарізати кубиками і обсмажити в олії разом із заздалегідь подрібненим імбиром і часником. Можна додати зелений гіркий перець. Розрізати стручок уздовж, вийняти насіння і нарізати дрібними кільцями, потім на сковорідку.
Потім додати спеції. Обсмажити секунд 10, щоб спеції проявили себе.
Курку відправити до засмажки. Смажити, помішуючи, щоб всі шматочки схопилися - так з них не витече сік.
Посолити. Додати трохи води, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10-15 до готовності. Потім кришку відкрити і збільшити вогонь, щоб рідина випарувалася.
Вилити молоко в ємність, додати 1 ст. л. борошна і ретельно розмішати, щоб не була грудочок.
Додати кокосове молоко до курки, інтенсивно помішуючи. Як тільки соус загусне, зняти з вогню.
Викласти у глибоку тарілку. Подати із відвареним розсипчастим довгозернистим рисом.
Рецепты торт киевскийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты первых блюд с фотоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ - легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить капусту, цены: кулинария пирог с капустой. Осетинские пироги Три Пирога.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter