Курка карі із рисом
- Філе куряче 4 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Імбир (свіжий)
- Карі 1 ч.л.
- Коріандр мелений 1 ч.л.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Рис 200 г
- Бульйон курячий (вода) 600 мл
- Сіль
- Олія рослинна
Нарізати куряче філе на невеликі шматочки і обсмажити до появи золотистої скоринки. Викласти у тарілку. Потім нарізати цибулю, часник та імбир і обсмажити спочатку близько 5 хвилин цибулю, потім додати часник і спеції, смажити ще хвилину. Потім додати рис, і стежити, щоб олія повністю покрила. Так смажити ще хвилину.
Додати у рис бульйон або воду і сіль. Довести все до кипіння і, зменшивши вогонь, варити до повної готовності рису, доки не випарується вся рідина. У середньому це може зайняти близько 30 хвилин, все залежить від сорту рису.
Приблизно за 5 хвилин до того, як страва буде готова, потрібно додати м'ясо і перемішати. Подавати готовий рис із куркою можна, посипавши зеленню.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.
Мультиварка Philips: рецепт мясо с черносливом в духовке. Осетинские пироги на заказ.
Салат с папоротником и Курицей. Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом.
Осетинские пироги на заказ - салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.
Готовим со вкусом: новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter