Курка карі із рисом

ДРУГІ СТРАВИ
856 Курка карі із рисом
Фото - Курка карі із рисом
інгредієнти:
  • Філе куряче 4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Імбир (свіжий)
  • Карі 1 ч.л.
  • Коріандр мелений 1 ч.л.
  • Кориця 0.5 ч.л.
  • Рис 200 г
  • Бульйон курячий (вода) 600 мл
  • Сіль
  • Олія рослинна

Нарізати куряче філе на невеликі шматочки і обсмажити до появи золотистої скоринки. Викласти у тарілку. Потім нарізати цибулю, часник та імбир і обсмажити спочатку близько 5 хвилин цибулю, потім додати часник і спеції, смажити ще хвилину. Потім додати рис, і стежити, щоб олія повністю покрила. Так смажити ще хвилину.

Додати у рис бульйон або воду і сіль. Довести все до кипіння і, зменшивши вогонь, варити до повної готовності рису, доки не випарується вся рідина. У середньому це може зайняти близько 30 хвилин, все залежить від сорту рису.

Приблизно за 5 хвилин до того, як страва буде готова, потрібно додати м'ясо і перемішати. Подавати готовий рис із куркою можна, посипавши зеленню.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.

Мультиварка Philips: рецепт мясо с черносливом в духовке. Осетинские пироги на заказ.

Салат с папоротником и Курицей. Новогодний салат с копченой Курицей и интересным соусом.

Осетинские пироги на заказ - салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.

Готовим со вкусом: новые рецепты салатов с фотографиями. Продажа сельхозсырья,цветы.

рецепты салатов из ананасов