Курка Карі
- Курка 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Карі
- Помідор 3 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Приправа (рідка)
- Олія рослинна
Обробити курку - ніжки розрізати навпіл, зняти грудку із кісток.
Посолити. Викласти на сковорідку, обсмажити.
Нарізати цибулю - якщо невелика, то півкільцями, якщо велика - то чвертькільцями.
Обсмажити курку до золотистої скоринки і додати цибулю, перемішати. Підсмажити.
Нарізати помідори.
Зачекати, доки цибуля стане золотистою, і викласти помідори у сковорідку. Перемішати.
Смажити.
Коли помідори розчиняться і обсмажаться, додати кетчуп, пакетик карі, чилі або тобаско і води. Перемішати. Тушкувати.
Усе перемішувати час від часу. Вода повинна трохи википіти, але соус все одно повинен залишитися. Тушкувати ще хвилин п'ять. Курка повинна бути м'якою і відокремлюватися від кісточок.
Рецепты капусты пелюсткиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter