Курка із яблуками у рукаві
- Грудка куряча 1 шт.
- Яблуко 1 шт.
- Банан 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Вино червоне напівсолодке 3 ст.л.
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Спеції (чорний перець, середземноморські трави, кмин, коріандр)
- Сіль
Грудку вимити і розрізати на кілька великих шматків.
Яблуко нарізати скибочками.
Банан нарізати кружечками.
Цибулю нарізати кільцями та напівкільцями.
Фрукти і цибулю щедро посипати спеціями і травами.
Додати ложку рослинної олії.
Куряче м'ясо приправити спеціями, додати вино.
Влити соєвий соус.
Чергуючи фрукти з цибулею та м'ясом, покласти у рукав, попередньо зав'язавши із одного боку. Соус теж відправити у рукав.
Зав'язати рукав з іншого боку за принципом великої цукерки і запікати у духовці при температурі 200 градусів до готовності (близько 30 хвилин).
Проблеме с печенью не бывать - печеня в горщиках. Лечение в домашних условиях.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: торты без выпечки рецепты.
Рецепты для пекарни - рецепты салатов с омлетом. Рецепты Приготовления.
Рецепт кекс столичныйИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Новогодние праздничные блюда. Праздничные новогодние блюда.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter