Курка із виноградом
763
інгредієнти:
- Курка 350 г
- Виноград (чорний без кісточок) 200 г
- Масло вершкове
- Цукор коричневий 2 ч.л.
- Оцет (винний, яблучний, малиновий) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Імбир
Куряче філе нарізати на невеликі шматочки, імбир на пластинки, виноград на половинки. Курку посолити, поперчити.
Разом з імбирем відправити на розігріту сковороду із вершковим маслом. Обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки.
Додати виноград. Посипати коричневим цукром і обсмажити ще 1-2 хвилини. Додати винний оцет і тушкувати ще 5 хвилин, вогонь можна зменшити.
Варенье из арбуза - черничное варенье.
Салат с языка рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты В Мультиварке Рецепты: салат з свинячим язиком. Потрясающе вкусный салат.
Канапе здесь! Канапе к столу - приготовление канапе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі