Курка із великими грибами
774
інгредієнти:
- Стегно куряче 2 шт.
- Печериці 150 г
- Соєвий соус 40 г
- Приправа (базилік, чилі, паприка, коріандр, кмин, куркума, майоран, петрушка, кріп, перець чорний) 10 г
- Вино сухе 70 г
Курочку розморозити. Обмазати спеціями. Печериці помити і теж вимазати. Полити соєвим соусом. Залишити на кілька годин.
Залити вином. Поставити на 35-40 хвилин у духовку - 200 градусів.
Через хвилин 25 раз перевернути і курку, і гриби.
www.recepti.biz.ua рецепты консервация овощей
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Статьи о рыбах. Кулинарные рецепты
Мультиварки для выпечки: пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Рецепты очень вкусных салатов. Рецепт вкусного сытного салата.
Рецепты Приготовления - печень рецепт. Доставка готовой еды на неделю.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі