Курка із травами
778
інгредієнти:
- Курча 1 шт.
- Майонез 250 мл
- Паприка солодка 1 ст.л.
- Куркума 1 ст.л.
- Петрушка (сушена) 2 ст.л.
- Базилік сушений 2 ст.л.
Вилити у мисочку майонез. Всипати солодку паприку, куркуму, сушену петрушку і базилік.
Все добре перемішати.
Отриманою сумішшю обмазати з усіх боків тушку курча і поставити на холод на 8-10 годин маринуватися.
Запікати мариноване курча у духовці 1 годину при температурі 220 градусів.
Подавати гарячим, порізавши на порції.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати з серцем. Как приготовить вкусный шашлык.
http://recepti.biz.ua рецепт Киевского торта
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт суп гуляш.
Ржаная закваска - ржаная закваска рецепт. Как испечь дома хлеб на закваске.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі