Курка із томатами черрі
766
інгредієнти:
- Грудка куряча 4 шт.
- Томат черрі 350 г
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна 1 скл.
Курячі грудки промити, просушити, розрізати на дві частини рівно по середині.
У кожній половині грудки обережно гострим ножем проробити кишеньку. Посолити, поперчити зсередини і зовні.
Томати черрі розрізати на 4 частини.
Очистити часник і дрібно накришити.
Кожну курячу кишеньку наповнити нарізаними томатами черрі і дрібно нарізаним часником.
Викласти на форму для запікання (сковороду), додати трохи олії і запекти у духовці при температурі 180-200 градусів 40-45 хв, до утворення золотистої скоринки.
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта вишиванка.
Купить масло: арахисовое масло рецепт. Арахисовое масло.
Шарлотка: заменяем яблоки грушами. Рецепт от Юлии Высоцкой здесь
ТутБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі