Курка із соусом "Муркарма"
- Філе куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Часник 1 зуб.
- Мигдаль 50 г
- Вершки (30%) 150 мл
- Імбир (мелений) 2 ч.л.
- Кардамон (мелений)
- Перець білий (мелений) 0.5 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Часник нарізати часточками, 1 головку ріпчастої цибулі і солодкий перець - соломкою. Обсмажити на олії.
Нарізати куряче філе кубиками або смужками і додати до овочів. Обсмажувати до золотистого кольору.
Другу головку ріпчастої цибулі відварити або запекти в мікрохвильовій печі до м'якості. Подрібнити у блендері до стану пюре.
Додати пюре з цибулі до овочів і курячого філе, перемішати. Зменшити вогонь і готувати ще 3-5 хвилин, помішуючи.
Подрібнити мигдаль у блендері.
Додати подрібнені горіхи у сковороду, перемішати.
Влити вершки.
Додати мелений імбир, білий перець, сіль і щіпку кардамона. Перемішати і готувати ще 7-8 хвилин.
Подавати з відвареним рисом або свіжими овочами, посипавши рубаною кінзою.
Духовые шкафы: семга запеченная с картофелем в духовке. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат с языка рецепт. Как приготовить летний салат.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с малиной: простые рецепты десертов без выпечки с фото. Рецепты Для Мультиварки.
Чанахи рецепт с баклажанами в горшочкахРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter