Курка із соусом карі
- Курка 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Помідор 5 шт.
- Карі (порошок) 1.5 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Сіль
- Перець (чорний, червоний)
Цибулю і часник нашаткувати не дуже дрібно і обсмажити на сковороді на олії до золотистого кольору. Болгарський перець нарізати кубиками і додати до цибулі з часником. Тушкувати без кришки. Як тільки перець стане м'яким, додати дрібно нарізані помідори. Тушкувати 7-10 хв. Курку ретельно промити, зняти шкіру, відділити м'ясо від кістки. М'ясо нарізати не дуже дрібними шматочками. Додати до овочів. Все перемішати і тушкувати хвилин 5. Додати сіль, перець, карі і півсклянки води. Все перемішати і тушкувати під кришкою хвилин 20 до повної готовності м'яса. Подавати із картопляним пюре, рисом чи макаронами.
Глазурь со вкусом шоколада - шоколадный пудинг. Пудинг шоколадный, дёшево.
Рецепты Приготовления: новые рецепты салатов с фотографиями. Новые салаты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кофейный кекс рецепт. Очень вкусные кексы.
Праздничные салаты к Новому году 2016Праздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter