Курка із сиром та травами
697
інгредієнти:
- Петрушкa 1 пуч.
- Цибуля зелeна 1 пуч.
- Сир твердий 200 г
- Спеції (сіль, перець, цукор)
- Курка 1.3 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Базилік
Курку вимити і натерти сіллю і перцем.
Сир натерти, змішати із базиліком і приправити перцем.
Відокремити шкіру від отвору у черевці таким чином, щоб вийшло дві кишеньки. У кожну із них покласти сирну масу і розподілити її по м'якоті.
Цибулю очистити і порубати великими шматочками, змішати із зеленню.
Покласти у середину курки.
Сколоти отвір у черевці шпажками.
Стягнути ніжки нитками.
Покласти тушку на деко і запікати у духовці близько двох годин, періодично поливаючи її соком, що утворився.
Рецепты с малиной: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Классический торт наполеон рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі